Nem og cremet pastaret med oksekød, spinat, svampe og ærter. Retten her er både simpel, hurtig og herligt velsmagende og så er den endda i den sunde ende af skalaen.
Den fungerer godt som hverdagsret, da den er klar på en halv times tid og den er god, hvis du fx har rester af culotte eller andet skåret oksekød.
Top den med parmesan og en ny favorit er født 🙂
Detaljer
2 pers
30 min
Ingredienser
200 g pasta
1 løg
2 fed hvidløg
300 g oksekød i tern el. strimler
200 g svampe (fx champignoner)
1 dl hvidvin
1 dl vand
2 dl (madlavningsfløde)
1 grøntsagsbouillonterning
1 tsk tørret oregano
1/2 tsk tørret timian
1/4 tsk muskatnød
100 g frisk spinat
100 g ærter (både friske og frosne virker)
lidt salt og peber
- Til servering
Lidt parmesanflager
Lidt frisk timian (kan udelades)
Sådan gør du
- Sæt pastaen til kogning.
- Hak løg og hvidløg fint og svits det på en dyb pande eller i en gryde.
- Skær svampe i skiver og tilføj til panden, svits med 4-5 minutter.
- Tilføj oksekødet og lad det brune.
- Tilføj hvidvinen og lad det simre 3 min, så alkoholen fordamper.
- Tilføj vand, fløde og bouillonterning, oregano, timian og muskatnød – lad det hele simre et par minutter.
- Dræn pastaen for vand og vend det i panden sammen med spinat og ærter. Lad det simre til spinaten falder sammen.
- Smag til og server med lidt parmesanflager og frisk timian på toppen.
