Stegte knoldselleri kan erstatte kartofler til de fleste kødretter, de smager skønt og de er super sunde! Knoldselleri er rig på fibre og indeholder masser af C og B vitaminer, som styrker immunforsvar og stofskifte.
Her får du de herlige rodfrugter som lynhurtigt tilbehør; knoldselleri-tern stegt i brunet smør med persille og sesamfrø.
Detaljer
2 pers
20 min
Ingredienser
1/2 knoldselleri
30 g smør
5 – 6 salvieblade
2 spsk sesamfrø
salt og peber
1 tsk citronsaft
1 håndfuld hakket persille
Sådan gør du
- Skræl og klargør knoldsellerien ved at skære yderste lag af og skær den i små tern.
- Put smørret på en varm pande og lad det stege til det bruner let og dufter nøddeagtigt.
- Tilføj salvieblade, selleritern, sesamfrø samt lidt salt og peber til panden. Lad det stege ca. 10 min – til sellerierne er møre og gyldne.
- Smag til med lidt citronsaft og vend persillen i. Tag af varmen og server som tilbehør.
