Snacks, Tapas, Tilbehør

Rugbrødschips med salt

Rugbrødschips er en super skøn, sprød og sundere lille snack, som kan bruges i mange anledninger. Jeg serverer dem som supplement til salater eller som en del af brunchbordet eller frokostbordet; de smager fx skønt med en lille klat laksesalat eller tunsalat. De salte, sprøde små brød går også godt til forskellige oste og krydret kødpålæg, så de er altså også ret geniale til fx en omgang tapas. Men de fungerer nu også helt plain som de er, til at stille chipsetrangen eller den lille sult. 🙂

Uanset hvad du bruger dem til, er de lynhurtige at lave og det er en super fin måde at få brugt dit gamle rugbrød på. Sådan en omgang her kan være klar på bare 20 min og holder sig fint en uges tid i en lufttæt beholder.

Detaljer

Antal

1 lille skål

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 5 skiver rugbrød

  • 3 spsk olivenolie

  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Skær rugbrødsskiverne i mindre stykker, trekanter, firkanter eller stænger – du bestemmer og put dem i en frostpose sammen med olie og salt.
  • Ryst forsigtigt posen, så olie og salt fordeles godt på brødet.
  • Hæld brødet ud på en bageplade med bagepapir og giv det 10 – 15 min i ovnen.
  • Afkøl på bagerist – og voila; sprøde små hapsere klar.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*