Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter

Pastaret med kylling, spinat og cremet parmesansovs

Denne her ret hører til de super nemme, mega hurtige og top lækre. Pasta er jo bare altid en vinder og her har jeg kombineret det med mørt kyllingekød, frisk spinat og champignoner – alt sammen kogt ind i en smagfuld og cremet parmesan/flødesovs – det er altså et hit! De 4 elementer klæder hinanden rigtigt godt og det hele kan være klar på bare 25 minutter.

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 400 g fuldkornsspaghetti

  • 350 g kyllingefilet

  • smør til stegning

  • 1 bundt forårsløg (7-8 forårsløg)

  • 2 fed hvidløg

  • 200 g champignoner

  • 200 g frisk spinat

  • 1 dl hvidvin

  • 1 dl vand

  • 1 1/2 dl fløde

  • 1 tsk tørret oregano

  • 1 tsk tørret basilikum

  • 1 1/2 tsk salt

  • 1 tsk peber

  • 1 dl revet parmesan

  • Til servering
  • Hakket persille

  • Revet parmesan

Sådan gør du

  • Sæt pastaen til kogning i letsaltet vand.
  • Skær kyllingen i tern og brun det i en gryde i lidt smør.
  • Skær forårsløg i skiver og hak hvidløgsfedene fint – tilsæt til gryden og svits et par minutter.
  • Skær champignon i skiver og svits med i gryden til de bruner let.
  • Tilsæt spinat, hvidvin, vand, fløde, krydderier og parmesan til gryden og lad det hele simre 5 minutters tid. Smag til med salt, peber og parmesan.
  • Dræn pastaen for vand og vend det i gryden.
  • Server med hakket persille og parmesan på toppen.

Tip!

  • Hvis du hellere vil lave retten uden hvidvin, kan du erstatte det af vand og tilføje 1 hønsebouillonterning til gryden.
  • Forårsløgene kan erstattes af 1 porre, hvis du er mere til det 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*