Morgenmad, Tilbehør

Hjemmelavet kokos granola

Granola smager skønt og er herlig, knasende og lækker topping på grød, yoghurt, skyr, pandekager – ja nærmest kun fantasien sætter grænser. Denne her graola har jeg givet en mild smag af kokos og så har jeg fyldt den med nødder, kerner, frø og et lille strejf af vanille – jeg syns den smager så godt! Og så er den både nem og hurtig at lave…. 🙂

Detaljer

Antal

1 bradepande

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 50 g finvalsede havregryn

  • 50 g grovvalsede havregryn

  • 20 g hakkede hasselnødder

  • 25 g græskarkerner

  • 15 g hørfrø

  • 20 g kokoschips

  • 1 tsk vanillesukker

  • 2 spsk kokosolie (jeg brugte en med kokossmag, men du kan også bruge neutral)

  • 1/2 spsk honning

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
  • Put havregryn, frø, kerner, kokoschips og vanillesukker i en skål.
  • Put kokosolie og honning i en anden lille skål, opvarm det 20 sekunder i mikroovn til det er smeltet og rør det sammen. Hæld det i skålen med granola og rør det hele godt sammen.
  • Fordel granolaen på en bageplade og giv det 10 – 15 min i ovnen til det er sprødt og gyldent. Rør et par gange undervejs og hold øje med, det ikke bliver for branket.

Tags

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*