Morgenmad

Bananyoghurt med granola og peanutbutter

Har du modne bananer i overskud? Tryl dem om til din egen bananyoghurt! Det smager så meget bedre end købebananyoghurt; den her er mere lækker og cremet og har masser af banansmag. Kombinerer du den med granola og peanutbutter som jeg har gjort her, bliver det bare lige i øjet!

Du har kun brug for 4 ingredienser til din yoghurt og du kan have den klar på nul komma fem. Jeg bruger en hjemmelavet kokos-granola til, som jeg synes klæder bananen utroligt godt (du finder opskrift her). Men i princippet kan du bruge lige præcis den granola du foretrækker. Skal det være ekstra luksus, så dryp også lidt flydende honning på toppen 🙂

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

5 min

Ingredienser

 • Bananyoghurt
 • 4 dl skyr eller græsk yoghurt

 • 2 modne bananer

 • 1/2 tsk vanillesukker

 • 1/2 spsk flydende honning

 • Topping
 • Peanutbutter

 • 2 håndfulde granola

 • 1 spsk flydende honning

Sådan gør du

 • Blend skyr, bananer, vanillesukker og honning sammen til en cremet og luftig yoghurt.
 • Put din yoghurt i et glas eller en skål og top den med granola, peanutbutter og honning.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*