Snacks, Tilbehør

Hjemmelavede hvidløgscroutoner med persille

Skønne skønne hjemmelavede croutoner med salt, hvidløg og persille. De smager fantastisk! De er mega nemme at lave og så er de helt geniale til at give dit daggamle tørre brød liv igen. Jeg bruger dem som topping i salater og på supper, men kan også godt hapse dem, bare som de er.

Jeg har lavet disse her af et groft franskbrød, men toastbrød eller andet hvidt brød fungerer også helt fint – brug hvad du har. 🙂

De herlige, sprøde croutoner er klar på bare 15 minutter og er skønt pift til mange retter.

Ingredienser

  • 4 skiver brød

  • 1 dl olivenolie

  • 1 fed hvidløg

  • en håndfuld persille

  • 1 spsk groft salt eller flagesalt

  • lidt peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær brødet i tern. Fjern evt kanterne, hvis du synes.
  • Knus hvidløgsfeden og hak persillen – bland det i en skål sammen med olie, salt og peber.
  • Vend brødternene i skålen med olieblandingen og hæld dem så ud på en bageplade med bagepapir.
  • Giv croutonerne 8 – 10 min i ovnen til de er sprøde og gyldne – så er de klar til brug.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*