Cremede pastaretter er bare altid et hit! Og når de så endda kan laves på kort tid og er både sunde og velsmagende, ja så bliver det ikke meget bedre.
Denne her er med laks, frisk spinat og ærter – alt sammen kogt ind i en lækker flødesovs og så lige toppet med lidt parmesan. Det lyder da som en ret god kombi, ikk? 🙂
Som bonus er den både nem og hurtig at lave!
Detaljer
4 pers
25 min
Ingredienser
200 g røget laks
2 fed hvidløg
lidt salt, peber og tørret dild
1 spsk olivenolie
200 g frisk spinat
2 1/2 dl fløde
1 spsk revet parmesan
100 g frosne ærter
1 pakke frisk (grøntsags)pasta
Sådan gør du
- Del laksen i mindre stykker og knus hvidløgsfeden. Svits begge dele i olien i en gryde sammen med salt, peber og dild efter smag.
- Tilføj spinaten til gryden og lad den stege med, til den falder lidt sammen.
- Tilsæt fløde, revet parmesan og ærter og lad det hele simre, mens pastaen sættes til kogning. Frisk pasta skal bare koge få minutter.
- Dryp pastaen af i en sigte og vend den i gryden. Smag til og server med lidt revet parmesan på toppen.
