Snacks

Saltede mandler

Lige en lynhurtig lille snack til jer 🙂

Salte mandler smager helt fantastisk! Og så er de faktisk bare så utroligt simple at lave. Jeg bruger dem som snack til sofatid, til den lille sult eller som et hyggeligt indslag på bordet, når der er gæster til kaffen. De er desuden skøn topping i mange salater, hvor de lige tilføjer det sidste lille pift. De kræver 2 minutters aktivt arbejde, resten er trækketid og ovntid.. De holder sig fint i et lufttæt glas eller bøtte, så lav bare en ordentlig portion! 🙂

Detaljer

Forberedelse

2 min

Trækketid

20 min.

Ovntid

20 min

Ingredienser

  • 100 g mandler

  • 1 dl kogende vand

  • 2 spsk fint salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen pĂĄ 150 grader varmluft.
  • Rør salten ud i det kogende vand.
  • Hæld vandet over mandlerne og lad dem trække 20 min.
  • Hæld vandet fra mandlerne og bred dem ud pĂĄ en bageplade med bagepapir. Put evt. lidt ekstra salt pĂĄ. Bag dem 20 min i ovnen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*