Morgenmad

Lynhurtige mini morgenmadstærter

De her fine små tærter ser nydelige ud og smager skønt! Og så er de faktisk helt simple og super hurtige at lave. Man tager blot en skive toastbrød, putter den i en lille skål og fylder den med gode sager. I denne her herlige morgenmadsudgave har jeg pesto, parmaskinke, mozzarella, tomater og prikken over i’et – et æg der bliver perfekt smilende under bagning. Mums altså!

I princippet kan du lave tærterne med hvad som helst, hvis bare grundelementerne er der; pestoen og ægget. En frokostudgave kunne fx være med porrer, broccoli og kylling eller skinketern. Uanset hvad du putter i, vil de gøre sig fantastisk på ethvert brunchbord eller til en hyggemorgen i weekenden 🙂

Detaljer

Antal

4 tærter

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 4 skiver toastbrød

  • 1 spsk flødeost

  • 1 spsk grøn (el. rød) pesto

  • 2 skiver parmaskinke

  • 1/2 kugle mozzarella

  • 4 æg

  • 4 cherrytomater

  • Salt, peber, oregano

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Rul toastskiverne flade med en kagerulle og placer dem i hver sin lille ovnfaste skål. Tryk dem ned i bunden, så der kan komme fyld i.
  • Rør flødeost ost og pesto sammen og smør blandingen ud på brødene.
  • Skær de 2 stykker skinke over i halve og put et stykke i hver skål.
  • Skær mozzarellaen i mindre stykker og fordel i skålene.
  • Slå et æg ud i hver skål, skær tomaterne i halve og læg ovenpå.
  • Drys med salt, peber og oregano.
  • Bag 15 min i ovnen – til ægget er fast og brødet er sprødt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*