De her blåbærmuffins er lavet uden sukker og er derfor knapt så søde som almindelige blåbærmuffins. Til gengæld kan de fungere både som morgenmåltid og mellemmåltid eller du kan bruge dem som et herligt indslag i ungernes madpakker. De har fået sødme fra banan, lidt syrlighed fra bærerne og så har de lige et twist af vanille og kardemomme. De smager skønt og kan nydes med god samvittighed – og så er de både nemme og hurtige at lave.
Jeg har brugt blåbær, men du kan sagtens erstatte dem med hindbær eller brombær, hvis du er mere til det. 🙂
Detaljer
12 stk
30 min.
Ingredienser
3 æg
2 modne bananer
50 g kokosmel
100 g havregryn
100 g hvedemel
1 dl mælk
1 1/2 spsk honning
1 tsk vanillesukker
1/2 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
1 1/2 dl friske eller frosne blåbær
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Mos bananerne og put dem i en skål sammen med alle øvrige ingredienser – undtagen blåbærerne.
- Vend til sidst blåbærerne forsigtigt i dejen og fordel den i muffinsforme.
- Bag ca. 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
