Kager

Pandekage-kage med vanilleskum og friske bær

Pandekage-kage! Har du prøvet det endnu…? Ellers er det på tide! Den her slags kager er super simple, mega lækre og så er de smukke at se på… Du kan putte hvilken som helst slags skum, moussé eller chokolade/karamelsovs mellem lagene og pynte øverst med lige hvad du synes. Udgaven her er den måske nok mest simple, men virkelig lækre! Og så kan laves i et ruf. Vanille, flødeskum og friske bær er bare altid et match made in heaven og sammen med de søde pandekager, har du en vinderkombi 🙂

Detaljer

Antal

8-10 pers

Tilberedelse

30 min

Ingredienser

  • Pandekager (10 stk, nok til én kage)
  • 3 æg

  • 3 spsk sukker

  • 1 tsk vanillesukker

  • 1/2 tsk kardemomme

  • 4 dl mælk

  • 4 dl mælk

  • smør til stegning

  • Vanilleskum
  • 5 dl piskefløde

  • 3 spsk flormelis

  • 1 1/2 tsk vanillesukker

  • Desuden
  • Friske bær, fx jordbær, hindbær, blåbær, brombær og ribs

Sådan gør du

  • Pandekager
  • Pisk alle ingredienser til pandekagerne sammen og steg dem fine gyldne i lidt smør. Lad dem køle af.
  • Vanilleskum
  • Pisk fløden stiv og vend flormelis og vanillesukker i.
  • Samling af kagen
  • Læg en pandekage på et fad, put vanilleskum på sammen med lidt bær og læg en ny pandekage ovenpå. Fortsæt til alle pandekager er brugt. På toppen putter du igen flødeskum og friske bær. Vupti! Færdig pandekage-kage 🙂

Tips!

  • Skal du transportere kagen, så put et par  madspyd ned igennem pandekagerne, så de ikke glider og vælter undervejs.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*