Aftensmad, Familiefavoritter, Mad på 30 minutter, Simremad og gryderetter

Kyllingegryde med tomat og paprika

Her får I en virkelig skøn og nem gryderet, som er fyldt med smag og som er lækker cremet. Retten er med kylling, tomat, paprika og grøntsager. Jeg har “cremet” den med flødeost naturel, hvilket gør noget rigtig godt for både smag og konsistens; det tilføjer noget mildhed til den ellers ret krydrede ret, så der bliver en skøn balance. Mine unger var vilde med den og jeg tror, den vil falde i god jord i de fleste børnefamilier. Retten er simpel og hurtig at lave og går perfekt til ris eller frisk pasta.

Detaljer

Antal

4 pers.

Tilberedning

30 min.

Ingredienser

  • 350g kyllingefilet

  • 125g champignon

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1/2 dåse hakkede tomater

  • 1/2 dåse tomatpuré

  • 4 dl vand

  • 2 bouillonterninger

  • 100 g flødeost naturel

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk peber

  • 1 spsk paprika

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i tern eller strimler.
  • Skær champignon i skiver og peberfrugten i tern og hak løget fint.
  • Put kylling og grøntsager i en gryde sammen med lidt smør. Knus hvidløg og tilsæt også det til gryden. Svits det hele til kødet er fint brunet.
  • Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré, rør godt.
  • Tilsæt vand, bouillonterninger, flødeost og krydderier. Lad det hele simre et kvarters tid mens ris/pasta koger.
  • Smag til med salt/peber og evt mere ost, hvis du synes. Velbekomme! 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*