Aftensmad, Mad i ovnen, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter, Sunde retter

Cremet one pot pasta med chorizo og grønt

0 comments

One pot pasta er et koncept, jeg holder meget af; nem og velsmagende mad på relativt kort tid og med minimum af køkkenudstyr til brug. Det smarte ved one pot pastaer er, at alt laves i én gryde. Det betyder, at alle ingredienser tager smag fra hinanden, hvilket der kommer overordentligt meget velsmag ud af på en helt simpel og overskuelig måde.

One pot pastaer kan varieres i det uendelige alt efter, hvad du har på lager og er derfor også smart til at få tømt ud i køleskabet. Den version jeg deler her, er kogt med mælk, og er derfor ekstra cremet. Derudover er den fyldt med frisk grønt og krydret chorizo, hvilker er en ret så god kombi. Du får en helt simpel, super lækker hverdagsret, som kan være klar på en halv time – og samtidigt sparer du på opvasken 🙂

Detaljer

Antal

2 pers.

Forberedelse

m10 min.

Simretid

20 min.

Ingredienser

  • 60 g chorizopølse

  • 1 løg

  • 3 fed hvidløg

  • 100g champignoner

  • 10 cherrytomater

  • 1/2 squash

  • 150 g frisk spinat

  • 250 g spaghetti

  • 1/2 tsk salt

  • 1 lille tsk chiliflager

  • 1 tsk tørret timian

  • 3 dl hønsebouillon

  • 3 1/2 dl mælk

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær chorizoen i tern, hak løg og hvidløg fint og skær champignonerne i skiver. Svits chorizo, løg, hvidløg og champignonger i lidt smør 4-5 min.
  • Skær tomaterne i halve og riv squashen groft. Tilføj til gryden sammen med alle øvrige ingredienser.
  • Lad det hele simre under låg ca. 20 min. Smag til med salt og peber og servér.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*