Aftensmad, Frokost og madpakkeinspiration, Retter med fisk, Sunde retter

Æggewraps med laks og spinat

0 comments

Æggewraps smager fantastisk! Og så er de både sunde og virkelig nemme og hurtige at lave. De består af bare 3 ingredienser og kan trylles frem på 15 minutter fra start til slut. Jeg har smurt mine wraps med flødeost og fyldt dem med spinat og røget laks; en både velsmagende og mættende kombi. Men i princippet kan du fylde dine wraps, med lige præcis hvad du har lyst til. Server dine wraps som en luksuriøs frokost, nem aftensmad, eller tag dem med på farten og brug dem som mellemåltid.

Detaljer

Antal

2 pers.

Tilberedning

15 min.

Ingredienser

  • Wraps
  • 3 æg

  • 25 g revet parmesan

  • Salt og peber

  • Fyld
  • 200 g frisk spinat

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk flødeost naturel

  • 100 g røget laks

Sådan gør du

  • Start med at stege din spinat på en pande i 1 spsk olivenolie. Det skal bare lige steges, til det falder sammen. Det tager 2 -3 minutter. Lad spinaten dryppe af.
  • Rør æggene sammen med parmesan, salt og peber.
  • Put det sidste olie på panden og ca. halvdelen af æggemassen. Steg wrappen 2-3 minutter på hver side ved middel varme, til den er stabil og let gylden. Gentag med en sidste halvdel af æggemassen, så du nu har 2 færdige wraps.
  • Fordel flødeosten på dine 2 wraps sammen med den afdryppede spinat og laksen. Rul dem stramt sammen og servér.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*