De her cupcakes er en drøm for enhver oreo-elsker, og hvem er egentlig ikke det? 😀 De er med sprød oreobund, saftig chokoladeagtig dej, fløjlsblødt oreofyld og lige lidt flere knasende oreos på toppen. Mums altså! De er ikke særlig svære at lave og vil vække lykke på ethvert kagebord. Jeg siger, sæt i gang! 🙂

Detaljer
12 stk
40 min.
Ingredienser
- Cupcakes
12 oreos
2 æg
150g sukker
200g mel
2 dl mælk
75g flydende eller smeltet smør
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepuilver
2 spsk kakao
- Oreofyld
60g smør, stuetemperatur
150g flormelis
1 tsk vanillesukker
100g neutral flødeost
6 oreos
Sådan gør du
- Cupcakes
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Halvér de 12 oreoes og læg den side med cremen på i hver sin cupcakeform, så de danner en bund til dine cupcakes. Cremen skal vende opad.
- Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mel, mælk, smør, vanillesukker, bagepulver og kakao i æggemassen. Rør til du får en fin glat dej.
- Knus den anden halvdel af de 12 oreokiks og vend i dejen.
- Fordel dejen i muffinsformene og bag dem 20 min.
- Oreofyld
- Pisk smør, flormelis og vanillesukker godt sammen, til du får en sammenhængende og luftig frosting. Vend forsigtigt smøreosten i.
- Knus oreokiksene godt og vend også dem i frostingen.
- Samling af cupcaksene
- Når dine cupcakes er afkølet, skærer du et hul ned i toppen af hver.
- Put din frosting i en sprøjtepose med en stor stjernetyl og fyld først hullet med frosting og pynt derefter toppen af cupcaken med frosting.
- Pynt med halve oreos i toppen af frostingen.
- Enjoy! 🙂

Mon både kagedej og cremetopping kan forberedes dagen før og bages dagen efter ? 🤷♀️😜
Det har jeg ikke prøvet, men det vil jeg tro! Hvis bare det dækkes godt til og så på køl 🙂