Aftensmad, Familiefavoritter, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter

Kylling i fløde/champignonsovs med pasta

Her får I en lynhurtig, super lækker hverdagsret med kylling i cremet og smagfuld fløde/chamignonsovs. Sovs med champignon – og fløde ikke mindst, smager bare altid fantastisk! Og i kombi med kylling og pasta, får du altså her en vinderret, som vil falde i god jord hos de fleste. Den tager under en halv time at bikse sammen og smager ganske forrygende.

Detaljer

Antal

4 pers.

Tilberedning

25 min.

Ingredienser

  • 400g pasta

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 300g champignoner

  • smør til stegning

  • 400g kyllingebrystfilet

  • 1 1/2 dl hvidvin

  • 2 1/2 dl fløde

  • 2 dl hønsebouillon

  • Ssalt og peber

Sådan gør du

  • Sæt pastaen til kogning.
  • Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skær champignoner i skiver. Svits alle 3 dele i lidt smør i en gryde til løgene bliver bløde og champignonerne bruner lidt.
  • Skær kødet i mundrette bidder og tilføj det til gryden. Steg til kyllingen er fint brunet.
  • Tilføj hvidvin til gryden og lad det koge ind i ca. 5 min.
  • Tilsæt derefter fløde og bouillon, lad det simre med 8 – 10 minutter mere.
  • Smag til med salt og peber og server med pastaen og evt. et drys persille på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*