Her får I en lynhurtig, super lækker hverdagsret med kylling i cremet og smagfuld fløde/chamignonsovs. Sovs med champignon – og fløde ikke mindst, smager bare altid fantastisk! Og i kombi med kylling og pasta, får du altså her en vinderret, som vil falde i god jord hos de fleste. Den tager under en halv time at bikse sammen og smager ganske forrygende.
Detaljer
4 pers.
25 min.
Ingredienser
400g pasta
1 løg
2 fed hvidløg
300g champignoner
smør til stegning
400g kyllingebrystfilet
1 1/2 dl hvidvin
2 1/2 dl fløde
2 dl hønsebouillon
Ssalt og peber
Sådan gør du
- Sæt pastaen til kogning.
- Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skær champignoner i skiver. Svits alle 3 dele i lidt smør i en gryde til løgene bliver bløde og champignonerne bruner lidt.
- Skær kødet i mundrette bidder og tilføj det til gryden. Steg til kyllingen er fint brunet.
- Tilføj hvidvin til gryden og lad det koge ind i ca. 5 min.
- Tilsæt derefter fløde og bouillon, lad det simre med 8 – 10 minutter mere.
- Smag til med salt og peber og server med pastaen og evt. et drys persille på toppen.
