Bagværk, Muffins og cupcakes

Kokosmuffins med chokolade og nødder

De her små herlige treats er lynhurtige at lave og smager skønt! Perfekte til uventede gæster, til eftermiddagskaffen eller aftenhyggen. De tager bare 30 minutter fra start til slut, de er sprøde på toppen, bløde og fudgy indeni og med små chokoladebomber og knasende nødder. Alt sammen pakket ind i skøn smag af kokos. Bag bare dobbelt portion, de holder sig fint friske og lækre et par dage i lufttæt beholder 🙂

Detaljer

Antal

10-12 stk

Tilberedning

30 min.

Ingredienser

 • 2 æg

 • 2 dl sukker

 • 2 tsk vanillesukker

 • 125g smeltet smør

 • 3/4 dl mel

 • 4 dl kokosmel

 • 50g hakkede hasselnødder

 • 100g god, hakket mørk chokolade

Sådan gør du

 • Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen til en luftig masse.
 • Tilsæt øvrige ingredienser og rør dejen godt sammen. (Det er rigtigt, der ikke skal bagepulver i, de bliver mere fudgy uden)
 • Fordel dejen i muffinsforme og bag 20 min. ved 175 grader – til de er let gyldne. Server lune eller gem til senere 🙂

4 Comments

 1. Åh jeg glæder mig til at prøve denne opskrift!
  Jeg tænkte på om du har haft succes med å fryse dem?

  • Henriette Kristiansen

   Det har jeg ikke prøvet, men det tror jeg bestemt godt de kan! 🙂

 2. René Kruse

  Vildt gode muffins!!!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*